Skip to main content

Der er kommet nye jobcentre på WFP. Siden Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering (STAR) i foråret annoncerede, at man åbnede for Skiftesporet, som giver Jobcentrene mulighed for at bruge andre systemer til selvbooking, har Edora A/S arbejdet på højtryk med at implementere nye kommuner på WFP.

I disse måneder betyder det, at vi kan byde velkommen til nye jobcentre. Det er følgende kommuner på Skiftesporet i WFP.

 • Glostrup
 • Varde
 • Aalborg
 • Brønderslev
 • Greve
 • Frederikshavn
 • Solrød
 • Mariagerfjord
 • Tårnby
 • Odder
 • Morsø
 • Hjørring
 • Jammerbugt
 • København

Kommunernes jobcentre på WFP får en effektiv og brugervenlig selvbookingsdel med frit kanalvalg, der automatisk booker et ledigt mødelokale, når borgeren booker sit møde. Samtidig giver WFP mulighed for at trække relevante data på produktivitet og ressourceforbrug, som ledelsen kan bruge til at planlægge og evaulere den daglige drift.

Læs endnu mere om WFP her.