Skip to main content

Med Mette Frederiksen i spidsen har regeringen annonceret, at vi alle skal gennemføre en langsom og kontrolleret genåbning af Danmark efter påske. En genåbning, hvor vi fortsat skal holde afstand, arbejde på skift og minimere fysisk kontakt.

Det er vores overbevisning, at WFP kan sikre, at det Offentlige Danmark kan genåbne på en struktureret og sikker måde. Borgerne og medarbejdere skal kun møde hinanden, når det er absolut nødvendigt, og åbningstiden skal kunne øges fra tidlig morgen og til sen aften.

Forslag til en genåbning af Danmark

  • At borgerne ikke møder hinanden når de besøger kommunen
  • At medarbejdere kan arbejde på forskudte tidspunkter (fx i flere hold)
  • At borgerne kun kan booke tid, når deres sagsbehandler er på arbejde
  • At flere arbejdsopgaver inkl. møder med borgere og virksomheder kan foregå hjemmefra
  • At kommunen kan holde møder med borgere online (fx via Teams og Zoom)
  • At kommunen kan styre og overskue ressource-allokering og kapacitet i forhold til behov og lovgivning.

Den enkelte forvaltning, afdeling eller team lægger ”planen” (hvem er på arbejde og hvornår) ind i WFP. Her vil WFP automatisk overholde de ovenstående punkter. Om I indkalder borgerne, eller borgerne selv booker sine tider, så skal de kunne tilgå det offentlige, uden at gå på kompromis med Sundhedsstyrelsens anbefalinger. Med WFP sikrer I fleksible arbejdstider, f.eks. fire dages arbejdsuge og udvidet åbningstid. Teamkoordinatorer og den enkelte sagsbehandler kan selv styre, hvornår de skal kunne bookes af borgerne.

Over 45 kommuner er allerede i drift i borgerservice, jobcentre mv. og WFP-løsningen kan nemt udvides til flere områder, mens en ny kommune hurtigt kan sættes op.

Vores konsulenter sidder klar med gratis rådgivning til, hvordan I bedst muligt kan komme i mål med en langsom og kontrolleret genåbning af kommunen.

Kontakt:
Konsulent, Michael Kreilgaard: 22 49 88 01

Konsulent, Lasse Just: 22 49 88 10

Salgs- og Leveranceansvarlig, Nicklas Panzio: 22 49 88 06

Direktør, Mads Hedegaard: 21 26 05 50

Læs mere på wfpbooking.dk