Skip to main content

Fra d. 7.-8. oktober er Edora repræsenteret på jobCAMP 21 med en stand. Det glæder vi os meget til, så vi kan få snakket med både kunder, potentielle kunder og samarbejdspartnere om situationen på arbejdsmarkedet. I år handler jobcamp nemlig om “Arbejdsmarkedet er i fuld gang – vi skal have alle med!”

I Edora ser vi meget frem til at møde jer på vores stand:
”Jeg anser jobCAMP for både at være en faglig konference med et godt program og en mulighed for at netværke samt have de gode dialoger om Edoras produkter”,
fortæller Mads Hedegaard, CEO i Edora.

Til jobCAMP 21 ser vi frem til at vise dig forskellige IT-løsninger.
Du kan opleve WFP, der understøtter en borgervendt beskæftigelsesindsats. I WFP er det muligt at skræddersy forløb og tilbud til borgere med de rigtige ressourcer og kompetencer på tværs af forvaltninger, og lade borgerne selvbooke via app, hjemmesider, fysiske standere eller på Jobnet. Du kan også høre om, hvordan Leverandørplatformen kan automatisere arbejdsgange, frigøre ressourcer og sikre compliance samtidig med, at den sikrer korrekt afregning og rapportering fra jeres leverandører.

Vi håber du har lyst til at komme forbi på stand 2.

Du kan læse mere her og finde programmet: https://tilmeld.kl.dk/jobcamp21