Skip to main content

Det var noget af en glædelig overraskelse, da vi skulle tjekke vores placering på Computerworlds Top 100-liste over de dygtigste it-konsulenthuse i Danmark. Edora kan nemlig fortælle, at vi har fået en 7. plads, og det er vi både beæret og stolte over. Sidste år fik vi en 17. plads, så vi havde på ingen måde forventet at få en placering, der i år lå inden for Top-10.

478 virksomheder var med i opløbet


For at komme i betragtning tages der udgangspunkt i virksomhedernes offentliggjorte regnskabstal, og her skal min. ét af disse krav være opfyldt:

  • Omkostninger til personale: min. 10 mio.
  • Bruttoresultat: min. 10 mio.
  • Omsætning: min. 20 mio.

I år var der hele 478 virksomheder, der opfyldte et eller flere krav. Det er en markant stigning, da der i 2020 kun var 354 virksomheder, der var kvalificeret. Det skyldes, at et bruttoresultat på 10 millioner eller mere nu også er blevet en del af adgangskravet.

Virksomheder med et negativt resultat bliver desuden frasorteret, hvilket i år var hele 120 virksomheder.

Udover at leve op til de økonomiske tal, skal virksomhederne desuden være registeret i Computerworlds brancheguide.

En årlig hyldest af virksomhederne

Computerworld har siden 1996 årligt udarbejdet deres Top 100-liste over de dygtigste it-konsulenthuse, og kåret virksomhederne baseret på deres regnskabstal. Edora har flere gange været så heldig at blive en del af listen.

Læs også: Edora er et af de bedste IT-konsulenthuse i 2020