Skip to main content

Edora deltog i dette års Beskæftigelsestræf 22 med en stand, og det var en succes.

Der var interesse for at besøge vores stand, og fik vi nogle rigtig gode dialoger om bl.a. Leverandørplatformen og WFP. På standen var det muligt både at se og høre om løsningerne gennem bl.a. videoer. Vi tilbød snacks, goodiebags og selvfølgelig godt humør.

Fra Edora deltog Lasse Just (Salgschef), Mads Hedegaard (Direktør), Malthe Møller (Forretningsudvikler), Leif Westmark (Produktejer og forretningsudvikler) og Michael Kreilgaard (Produktejer og forretningsudvikler).

Vi var glade for at møde både nuværende og potentielle kunder samt flere af vores samarbejdspartnere fra JobTech-samarbejdet. Tusind tak fordi I havde lyst til at komme forbi.

På Beskæftigelsestræf 22 var årets overordnede tema ”Job i fokus”. Her blev der holdt forskellige oplæg. Særligt var der interessante oplæg om borgerinddragelse i beskæftigelsesindsatsen og styrket service gennem borgervendte digitale løsninger.

Det var samlet set en rigtig spændende oplevelse.
Vi ser allerede frem til Beskæftigelsestræf 23!