Skip to main content

Edora deltager fra d. 23. – 24. marts på OffDig. Programmet har fokus på den offentlige digitalisering her og nu, og selvfølgelig hvordan den ser ud i fremtiden. Der vil bl.a. være debatter, keynotes og cases, som vi ser meget frem til at opleve og deltage i. I år deltager der mere end 1.600 personer til OffDig’s 10 års jubilæum, som giver rig mulighed for at netværke med nye samarbejdspartnere, kunder eller øvrige interesserede i Edoras forretning. Hiv endelig fat i os, hvis du vil vide mere om os, eller de IT-løsninger vi forhandler.

Fra Edora kan du møde Mads Hedegaard (CEO), Lasse Just (Salgschef), Leif Westmark (PO og Forretningsudvikler), Malthe Møller (Forretningsudvikler) og Michael Kreilgaard (PO og Forretningsudvikler).

OffDig er den største danske konference om offentlig digitalisering, og afholdes for 10. gang. Læs mere om konferencen her: https://offdig.dit.dk/