Skip to main content

Hos Edora er vi glade og stolte over, at vi har fået tildelt en kontrakt på at fortsætte arbejdet, som vi de sidste seks år har bidraget med hos Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering (STAR).

Edora er en af landets førende it-virksomheder ifm. at digitalisere og understøtte såvel den danske beskæftigelsesindsats som diverse EU-forordninger, og Edora er i kraft af sidstnævnte med til at bringe det høje niveau for borgervendte services ud til ikke kun Danmarks men hele Europas borgere.

“Vi hos STAR er tilsvarende glade for at skulle fortsætte vores gode samarbejde med Edora, og vi glæder os til at tage fat på de mange spændende opgaver sammen Edora og de øvrige parter i STAR City”, udtaler digitaliseringschef hos STAR, Claus Balslev.

For de kommende år tegner der sig en større moderniseringsopgave af flere af de centrale dele af STAR’s Forretningssystemer, et arbejde, hvor Edora allerede nu spiller en central rolle i kraft af dygtige konsulenter med tunge, tekniske og forretningsmæssige kompetencer. Til dette fortæller adm. direktør, Mads Hedegaard:
“Jeg ser frem til et fortsat godt samarbejde og er glad for, at Edora skal være med til at nyudvikle nogle af Danmarks helt centrale offentlige it-løsninger (red. jobnet.dk, VITAS, DFDG etc.)”. I denne forbindelse nævner vi også Edoras egen løsning WFP, som mere end 60 kommuner anvender til at forestå effektive, borgervendte sagsgange. Humøret er derfor højt på egne, på fælles og på borgernes vegne, for vi ved, at Edora fortsat kommer til at levere it-ydelser af meget høj kvalitet, som er med til at sætte et aftryk på den videre digitalisering og effektivisering af det offentlige Danmark, helt i tråd og ånd med landets nye digitaliseringsstrategi.

På billedet herunder ser vi adm. direktør hos Edora, Mads Hedegaard, der lige har underskrevet kontrakten sammen med digitaliseringschef hos STAR, Claus Balslev.