Skip to main content

Sæt kryds ❌ i kalenderen d. 8. september kl. 9.00-18.00, hvor Edora sammen med KMD, Candeno, Praice og Applikator inviterer til den første konference om den fælles vision for fremtidens digitale beskæftigelsesindsats. Konferencen foregår på Odense Havn ved Alfred og Kamilla.

På konferencen kan du opleve en masse inspirerende historier fra forskellige grene af beskæftigelsesindsatsen, og samtidig få nye ideer med hjem. Der vil desuden være rig mulighed for sparring, networking og idegenerering.

Konferencen henvender sig til arbejdsmarkedsdirektører, jobcenterchefer, mellemledere, digitaliseringschefer og digitaliseringskonsulenter på beskæftigelsesområdet. På dagen er der også mulighed for at møde forskellige it-leverandører af beskæftigelsesteknologi på standene.

Det er gratis at deltage, og der vil være forplejning hele dagen.

Du kan læse meget mere om konferencen, og nemt sikre dig en billet til dagen: https://www.tilmeld.dk/jobtech

Håber vi ses til en rigtig spændende dag.