Skip to main content

D. 3.-4. november i AKKC kan du møde Edora på JobCAMP 22. Temaet er i år “En ny virkelighed”, og har bl.a. fokus på situationen på arbejdsmarkedet og den helhedsorienteret indsats mod beskæftigelse.

På stand nr. 27 står vi klar til at tage imod dig, og tage en dialog om jeres IT-løsninger i kommunen. Her vil vi bl.a. kunne vise dig vores booking- og ressourcestyringssystem, WFP, der samler ressourcer, kompetencer og kapacitet i ét system, så der kan planlægges og skabes overblik på tværs af forvaltninger. Derudover kan du blive klogere på Leverandørplatformen, der samler bestillinger, fakturering og afrapportering i én platform.

Fra Edora kan du se frem til at møde: Mads Hedegaard (CEO), Thomas Ahlburg (Director SaaS), Lasse Just (Salgschef, Offentlig), Maria Larsen (Salgschef, Privat), Oliver Helbo (Forretningsudvikler) og Michael Kreilgaard (Chief Product Owner).

Vi byder på varm kaffe, snacks og goodiebags. Torsdag eftermiddag er der en ekstra overraskelse, som vi venter med at afsløre, men vi lover, at det bliver godt!

Vi håber på at se dig til to inspirerende dage i Aalborg.