Edora inviterer forretningspartnere, medarbejdere, kunder og netværk til TechTuesday tirsdag d. 21 marts kl. 14:00 – 19:00 på Charlottenlund Slot. Vi er på vej ind i en revolution indenfor anvendt kunstig intelligens (AI), med fremkomsten af nye værktøjer, som kommer til at ændre hvordan videnspersoner arbejder (herunder bl.a IT medarbejdere i og udenfor Edora såsom udviklere, testere og forretningsanalytikere). Udover at blive klogere på anvendt AI vil der mad og drikke + mulighed for at netværke i hyggelige omgivelser.

Det er som altid gratis at deltage, men tilmelding er nødvendigt, da der er begrænsede pladser. Du tilmelder dig nemt og enkelt via dette link.

Vi håber på at se dig til en lærerig og hyggelig eftermiddag.

Mvh.
TechTuesday-teamet fra Edora.

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Få de seneste nyheder fra Edora
ErrorHere