Skip to main content

Tech Thursday om OpenTelemetry

Du kan se videoen fra arrangemenentet i Edora’s Vidensbank

Edora inviterede forretningspartnere, medarbejdere, kunder og netværk til Tech Thursday torsdag den. 31 august kl: 16-19 på Charlottenlund Slot. Denne gang havde vi inviteret den internationale anerkendte udvikler, foredragsholder og Microsoft MVP, Martin Thwaites ind på slottet til en dybdegående snak om OpenTelemetry.

OpenTelemetry er en samling af API’er, SDK’er og værktøjer. Som udvikler kan du bruge det til at generere, indsamle og eksportere telemetrisk-data (metrikker, logfiler og spor) til at assistere med at analysere din softwares ydeevne og adfærd.

OpenTelemetry er en kombination af to tidligere projekter: OpenTracing og OpenCensus. Ved at kombinere disse to projekter sigter OpenTelemetry mod at skabe en mere robust og standardiseret løsning for instrumentering og telemetrisk-data-indsamling.

Til Tech Thursday vil Martin Thwaites blandt berøre de nedenstående fordele ved OpenTelementry:

Standardisering: OpenTelemetry tilbyder en fælles standard for ‘telemetrisk’-indsamling på tværs af forskellige sprog og miljøer.

Fleksibilitet: Platformen giver udviklere mulighed for at indsamle forskellige former for telemetriske-data, herunder sporingsdata, metrikker og begivenhedslogning.

Interoperabilitet: OpenTelemetry fungerer med forskellige monitorerings- og analyseværktøjer, så udviklere kan vælge de værktøjer, der passer bedst til deres behov.

Åbenhed: Da OpenTelemetry er open source, kan udviklere inspicere koden, bidrage til projektet og tilpasse det efter deres behov.

Samlet set sigter OpenTelemetry mod at forbedre udviklernes effektivitet, når det kommer til at overvåge, fejlfinde og optimere applikationers ydeevne ved at gøre det lettere at indsamle og analysere telemetry-data på tværs af forskellige teknologier.

Du kan se videoen fra arrangemenentet i Edora’s Vidensbank