Skip to main content

I en spændende udvikling inden for beskæftigelsesområdet har Odense Kommune indgået en 8-årig kontrakt med vores samarbejdspartner KMD, og som en vigtig del af dette ambitiøse projekt har de valgt Edora’s Work Force Planner (WFP) som deres bookingløsning. Dette skridt er ikke kun betydningsfuldt for Odense Kommune, men også for Edora, der står klar til at understøtte kommunens mål om at forbedre beskæftigelsesindsatsen og styrke den digitale transformation på området.

Thomas Ahlburg, der er Business Director & Managing Partner hos Edora Software A/S, forklarer: ”Med over 50 kommuner tilknyttet er WFP i forvejen Danmarks mest benyttede bookingløsning til beskæftigelsesområdet, og når en stor kommune som Odense vælger at inkludere vores bookingløsning i KMD Momentum-projektet, så sætter det ekstra turbo på udviklingen af systemet, hvilket samtidig gavner alle de andre kommuner, som benytter sig af vores løsning”.

Fordelene ved Edora’s bookingløsning er blandt andet, at ledelse og medarbejdere hele tiden har et samlet overblik over alle aftaler og ressourcer, og ikke mindst at alle IT-systemer er aftaleopdateret med borgere, virksomheder, A-kasser og ikke mindst medarbejderne.

Der også stigende interesse for at bruge WFP i A-kasserne, hvor man får et komplet booking- og planlægningssystem rettet mod den danske beskæftigelsesindsats.

”Vi er dedikerede til at arbejde tæt sammen med KMD og Odense Kommune for at levere innovative løsninger, der gør en positiv forskel i beskæftigelsesområdet og for borgerne i Odense. Samtidig sparer vi hver eneste dag kommunerne for penge og ressourcer, der kan bruges på samtaler med borgerne fremfor administration”, afslutter Thomas Ahlburg.

For yderligere information om Edora og vores løsninger, besøg vores hjemmeside på www.edora.dk.

Kontakt Lasse Just, Thomas Ahlburg, Mads Hedegaard (+45 21 26 05 50) for en dybdegående snak om hvordan WFP kan gavne jer.

Læs mere om WFP