Skip to main content

Edora inviterer til Sommersol 31. maj – 1. juni 2024 i Charlottenlund og 28 – 29 juni 2024 i Bramslev.

EDORA, en it-virksomheder der favner bredt.

Det er ikke alle it-virksomheder, der også har en festival… men det har vi. Og ikke bare hvilken som helst festival, vores helt egen, og hele to af dem.

Sammen med Good Boys Agency, der står bag ‘Musik i Lejet’, har vi åbnet op for billetsalget på vores to festivaler: Sommersol på Slottet i Charlottenlund og Sommersol i Bakkerne i Bramslev ved Hobro. Køb din billet via link herunder.

To festivaler, der skal skabe sammenhold, en magisk musikalsk atmosfære og give tilbage til det lokalsamfund, som vi flittigt gøre brug af, hver eneste dag.

SOMMERSOL PÅ SLOTTET

Til Sommersol på Slottet, kan gæsterne opleve en helt unik stemning, når solens stråler titter frem gennem de ældgamle bøgetræer i Charlottenlund Slotspark. Parken danner nemlig rammerne for en festival der byder på et stjernespækket line-up. I kan glæde jer til at blive tryllebundet af:

Tina Dickow, URO, Danseorkestret, Dahlin, Blæst, Greta og Kind mod Kind og flere til. 

Køb billetter til Charlottenlund: https://sommersol.unitedtickets.dk/event/sommersol-pa-slottet/charlottenlund-slotshave/2663770

SOMMERSOL I BAKKERNE

Søsterfestivallen Sommersol i Bakkerne, er den første af sin slags, og når de smukke og fredet bakker i Hobro bliver forvandlet til en 2-dags festival, føles det næsten ulovligt. Med udsigt til Mariager Fjord, og med mulighed for overnatning i dit helt eget Glamping(viping)-telt, skal du til Sommersol i bakkerne, finde din fineste sangstemme frem, når du skal synge med på hits fra:  Mads Langer, Tim Christensen, danseorkestret og Pauline

Køb billetter til Bramslev Bakker, Hobro: https://sommersol.seetickets.com/event/sommersol-i-bakkerne/bakkerne/2663773

Vi glæder os til at se flere af jeres ansigter til 2 dage med fantastisk musik i en magisk omgivelser  med skønne mennesker.

Sommeren kommer lige om hjørnet, og er oplevelser ikke de mest fantastiske julegaver man kan få? ✨