Skip to main content

Edora inviterede til TechThursday. Se indlægget i Edora Vidensbank nu!

“Hvert IT-projekt bør betragtes som et innovationsprojekt, et vidensprojekt, og netop derfor kan det være udfordrende at afgøre, hvornår projektet er fuldendt, og hvor meget det vil koste,” lyder det fra Jens Ostergaard.

👉Se hele oplægget med Jens – lige her: https://edora.dk/vidensbank/

Til årets sidste TechThursday havde vi fornøjelsen af at byde Jens Østergaard velkommen, en Scrum-specialist og stifter af Heart of Scrum. Han gik i dybden med, hvordan et stærkt Scrum-team kan skabe robuste IT-projekter.

Jens Østergaard gav sit besyv på de mest centrale anbefalinger for et succesfuldt Scrum-Team:

1️⃣Styrk din Produkt Owner: Lad Produkt Owner agere Produkt Owner.
2️⃣Prioritér Ansigt-til-Ansigt Kommunikation: Effektiv kommunikation er afgørende – prioritér dialog ansigt til ansigt frem for skriftlig kommunikation.
3️⃣Anerkend Change Request: Ændringsanmodninger skal anerkendes, de forbedrer nemlig forståelsen af produktet:  “Når vi støder på nye problemer, ser vi også nye muligheder,” understreger Jens Østergaard.
4️⃣ Byg Feature-Teams: Skab et team med forskellige færdigheder for at fremme personlig udvikling og hurtigere problemløsning.
5️⃣Øg motivationen: Lad udviklerne træffe selvstændige beslutninger; jo mere autonomi, desto mere motiverede bliver de.

Sammen med Jens Ostergaard dykkede vi ned i den transformationelle indflydelse AI har på IT-udvikling, og Jens kastede lys over, hvordan disse to verdener smelter sammen. Selvom dedikeret arbejde med IT-projekter i den offentlige sektor kan byde på udfordringer, kan det rette agile tilgang og masser af tiltro føre til bedre IT-projekter.

Er du nysgerrig efter at se Jens Østergaard præsentere sin tilgang til Scrum?

Check det ud lige her 👉 https://edora.dk/vidensbank/