Skip to main content

Vil du løfte dit salg til nye højder? Og samtidig begejstre en masse brugere med innovative digitale løsninger?

Edoras vision og hovedformål er at hjælpe det offentlige Danmark, og vi har de
bedste og mest innovative digitale løsninger – derfor har vi travlt i Edora. Har du også go’ fart på? Så spænd sikkerhedsselen og join Edoras unge og ambitiøse salgsteam.

Som Account Manager får du kundeansvaret for en lang række eksisterende offentlige kunder i Jylland og på Fyn, hvor du præsenterer og sælger vores nyeste løsninger.

Du vil fra første dag få sparring og støtte fra din leder og dine tre nærmeste sælgerkolleger til at udvikle dig i rollen. Træning holder os skarpe i vores arbejde, og vi træner individuelt og sammen i salgs- og præsentationsteknikker, samt forberedelse til møder. Vi vil vores kunder det bedste, og vi guider og inspirerer hinanden til at blive den bedste version af os selv.

Du er succesfuld i rollen, når du inden for de første 12 måneder:

 • afdækker kundernes behov og rådgiver dem om deres muligheder
 • afholder kundemøder og deltager på messer efter behov
 • opbygger gensidige og værdiskabende relationer til dine kunder
 • sikrer, at vi er kundens foretrukne leverandør indenfor vores felt
 • følger løbende op på, at kunderne er tilfredse med samarbejdet og løsningerne
 • har en god forståelse for, hvad Edoras digitale løsninger kan
 • samarbejder med kollegerne i udviklingsafdelingen om nye tiltag til og design af løsningerne
 • udarbejder tilbud, afslutter indgåede aftaler og fakturerer dine kunder

Hvem er du?

Vi forestiller os, at du kommer med erfaring fra en lignende stilling, og du:

 • tydeligvis er en ’hunter’, har fart i skøjterne, og du ikke er bange for at komme på glatis
 • tør gribe bolden, og du tror på dig selv
 • har det godt med at være Edoras ansigt udadtil, og du er hundredemetermester i at bruge din personlighed til at skabe tætte relationer med kunder, kollegaer og samarbejdspartnere
 • er en ildsjæl, og du har et vinderinstinkt for de ting, som du sætter dig for
 • har et hoved for købmandskab, systematisk salgsarbejde, og du gi’r ikke op

Og vi giver ikke op på dig. I et tæt samarbejde sælger vi de bedste digitale løsninger til Danmark, og sammen giver vi hinanden de bedste år i vores karrierer.

Lyder Edora som et sted for dig?

Så send en ansøgning og cv til job@edora.dk hellere i dag end i morgen. Brænder du inde med ét spørgsmål eller to, så slå på tråden til vores salgschef, Lasse Just på telefon 22 49 88 10. Opstart er hurtigst muligt, og vi holder løbende samtaler.

At arbejde hos Edora

Hos Edora bidrager dine evner, flid og målrettethed til, at vi skaber samfundskritiske it-løsninger. Vi tilbyder som gengæld muligheden for, at du kan arbejde i et højt funderet fagligt miljø og nyde godt af en vifte af muligheder for professionel og personlig udvikling. Du får ca. 70 dygtige og kompetente kollegaer i de skønneste omgivelser på Charlottenlund Slot, og vi prioriterer et uformelt, sjovt og lærerigt arbejdsmiljø, hvor du får indflydelse og kan gøre dig gældende. Vi er knivskarpe og målrettede på de faglige udfordringer og opgaver, men vi hygger os også sammen, og har løbende sociale arrangementer, fredagsbar mv.

Vi hylder FN’s Verdenserklæring om Menneskerettigheder og giver lige muligheder for alle kvalificerede kandidater ifm. vores rekrutteringsproces. Vi ved, at kombinationen af talent, faglighed og diversitet tilsammen udgør det bedste fundament for et firma – og for os hver især som kollegaer og mennesker. Sammen skaber vi dagligt arbejdsglæde og de rigtige, gode løsninger for vores kunder.