Skip to main content

Backend senior udviklere 

Banker dit udviklerhjerte for programmering af backend-løsninger, og trives du i en stilling, hvor de gode og kreative løsninger vægtes højt? Så er det måske dig, vi søger til et af vores spændende projekter.

Vi har travlt i Edora, og vi søger derfor strukturerede og fagligt ambitiøse backend udviklere, som har lyst til at udvikle på egne SaaS-løsninger og projekter til kunder. Hos Edora har du derfor mulighed for at arbejde med flere forskellige projekter, som byder på hver sine spændende udfordringer, og du vil blive tilknyttet et team med både søde, tekniske og fagligt dygtige kollegaer. Lad os sammen finde ud af hvilket projekt, der bedst matcher dine kompetencer og ønsker til faglig udvikling:

 • Workforce Planner (WFP)
  WFP er et booking- og planlægningssystem til digital selvbetjening og ressourcestyring, som bliver benyttet af over 60 kommuner, a-kasser og i fremtiden indenfor andre områder. WFP er i rivende udvikling med flere spændende projekter i pipelinen og modernisering af allerede eksisterende arkitektur.
 • Greenfield softwareudviklingsprojekt
  Projektet udvikles i et tæt agilt samarbejde med KOMBIT, og du vil kunne få muligheden for at få indflydelse på både design og arkitektur.
 • Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering (STAR)
  Du vil komme til at arbejde som konsulent hos kunden, som du vil indgå i tæt samarbejde med omkring udviklingen af en Danmarks største integrationsdatakilder (Det fælles datagrundlag). I projektet er der blandt andet fokus på performance og modernisering til blandt andet .Net Core.

Arbejdsopgaver

Uanset hvilken af de tre stillinger, som du er interesseret i, vil du som backend udvikler i Edora komme til at arbejde med udvikling af spændende og udfordrende backend-løsninger. Hvis du har interesse for test automatisering, er der også gode mulighed for at arbejde med det. Derudover håber vi, at du har lyst til at blive en del af og bidrage til en sund, sjov og konstruktiv kultur i Edora.

Hvis du ekspert på et område eller gerne vil dygtiggøre dig yderligere inden for et bestemt felt, har vi også en forhåbning om, at du vil dele din viden med os og derved øge både din egne og teamets ekspertise på områder, hvor vi måtte mangle kompetencer. Hvis du har lyst og evnerne, vil du også få mulighed for at blive mentor for vores juniorudviklere.

Hvem er du?

Du har en universitetsuddannelse i computer science eller lignende på bachelor, kandidat, master eller ph.d.-niveau og behersker dansk og engelsk skriftligt og mundtligt. Derudover håber vi, at du har et gyldent overblik, så du kan hjælpe os med at holde styr på mange integrationer og deres samspil.

Din tekniske baggrund er også vigtig, og vi håber, at du har erfaring med:

 • .NET, C#, SQL, Entity framework.
 • Versionsstyring, gerne git
 • Agile processor herunder scrum
 • Unit testing, mocking osv.
 • Agile processor, gerne scrum

Udover førnævnte er det en fordel, hvis du har erfaring med nedenstående, men det er ikke et krav.

 • Erfaring med Azure DevOps som værktøj.
 • Erfaring med integrationstests

Vi tilbyder

En fuldtidsstilling med fleksible arbejdstider, selvstændighed i opgaveløsningen og gode udviklingsmuligheder, hvor du både vil få mulighed for at bidrage til de spændende projekter og lære en masse. Derudover kan du forvente en hverdag med både udfordringer, muligheder og et ambitionsniveau ud over det sædvanlige, og du vil komme til at samarbejde og sparre med kollegaer og ledere, der brænder for softwareudvikling.

Du kan se frem til en hverdag med ca. 70 dygtige og kompetente kollegaer i de skønneste omgivelser på Charlottenlund Slot, hvor vi har en sund og lækker frokostordning. Vi prioriterer et uformelt, sjovt og lærerigt arbejdsmiljø med mulighed for at få indflydelse på egne opgaver og de mange processer i organisationen, og vi er en dynamisk og agil organisation med højt til loftet og ingen siloer mellem test, udvikling og ledelse. Derudover er vi en social arbejdsplads, hvor vi hygger os sammen og løbende har sociale arrangementer og fredagsbar.

Hvis du er interesseret i stillingen, hvor du skal være med til at udvikle en af Danmarks største integrationskilder, vil du i stedet have din daglige gang hos styrelsen, der holder til i Carlsberg Byen i nye og istandsatte lokaler. Her bliver du en del af et etableret og mindre Edora-team på 10 personer, der kender hinanden godt.

Praktiske detaljer

Hvis du har spørgsmål til projektet Workforce Planner (WFP), er du velkommen til at kontakte Thomas Hjorth Hansen på tlf. +45 28 15 55 23 eller mail thh@edora.dk.

Hvis dit spørgsmål er til vores greenfield softwareudviklingsprojekt, er du velkommen til at kontakte Jacob Bang Mikkelsen på tlf. +45 22 91 11 01 eller mail jbm@edora.dk.

Hvis du er nysgerrig på udviklingen af Danmarks største integrationsdatakilder og Det fælles datagrundlag, skal du kontakte Lisbet Andersen på tlf. +45 40 26 71 31 eller mail lia@edora.dk.

Hvis en af stillingerne lyder som noget for dig, og du godt kunne tænke dig at blive en del af Edora, så send din ansøgning og dit CV til Johanne Espholm, HR-konsulent, på ije@edora.dk senest den 15. september 2021. Noter gerne hvis et af projekterne har særlig interesse.

Hvis du søger stillingen via LinkedIn, skal du uploade CV og ansøgning i en samlet fil. Vi afholder samtaler løbende og ansætter, når vi har fundet den rette kandidat, så send gerne din ansøgning allerede i dag. Vi ønsker stillingerne besat hurtigst muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig.