Skip to main content

WorkForce Planner: Odense Kommune

Odense Kommune vil sammen med Edora og KMD fremtidssikre beskæftigelsesindsatsen

Tværgående samarbejde

Hos Edora er vi stolte over at kunne meddele, at Odense Kommune har valgt Edoras Work Force Planner (WFP) som bookingløsning på beskæftigelsesområdet. 

I et samarbejdet med KMD, som for nylig underskrev en 8-årig kontrakt med Odense Kommune, om at levere jobcenterløsningen KMD Momentum frem til 2032, bliver Edoras WorkForce Planner produkt en del af den samlede løsning.

Gorm Hjelm Andersen, Koncernchef hos Odense Kommune, udtaler: ”Kernen i vores vision er økosystemtanken, hvor vi samler de bedste digitale delsystemer om et kernesystem. På den måde sætter vi samarbejdet i højsædet, og opnår de bedste løsninger sammen. For os er Edoras Work Force Planer den bedste bookingløsning på markedet, som passer godt til vores kerneløsning Momentum fra KMD. Som en større kommune er det vigtigt, at vi går forrest, og baner vejen for forbedring og innovation.”

Samlet er der tale om en beskæftigelsesplatform til hele beskæftigelsesområdet i Odense kommune. Systemet skal således kunne håndtere 20.000-25.000 aktive borgere på et hvert givent tidspunkt, og at cirka 40.000 borgere årligt er igennem som brugere på platformen.

Visionen om et digitalt økosystem

Odense Kommune har en vision om at skabe et fleksibelt økosystem inden for beskæftigelsesområdet, der gør det nemmere for kommuner at sammensætte digitale løsninger på en mere fleksibel måde. Dette partnerskab markerer et skridt i retning af at ændre markedet og fremme digitalisering i den offentlige sektor.

Gorm Hjelm Andersen uddyber: “Vi ser et potentiale i at opbygge et beskæftigelsessystem som et kernesystem. Vores mål er at have et dynamisk landskab af systemer, der giver vores medarbejdere de bedste digitale redskaber. Edora blev valgt som en vigtig leverandør i dette økosystem på grund af deres ekspertise og styrke inden for digitalisering af bookingområdet med deres WFP-løsning. Hos Odense Kommune ser vi samtidig det nye samarbejde som et skridt i retning af at skabe mere effektive og fleksible løsninger for borgerne og forberede sig på fremtidens udfordringer.”

Sammen med KMD Momentum repræsenterer Odense Kommunes initiativ en spændende samlet vision for digitalisering og økosystemtænkning, der ikke kun vil gavne Odense Kommune, men også andre kommuner i hele landet.

”Kernen i vores vision er økosystemtanken, hvor vi samler de bedste digitale delsystemer om et kernesystem.
På den måde sætter vi samarbejdet i højsædet, og opnår de bedste løsninger sammen.
For os er Edoras Work Force Planer den bedste bookingløsning på markedet, som passer godt til vores kerneløsning Momentum fra KMD.
Som en større kommune er det vigtigt, at vi går forrest, og baner vejen for forbedring og innovation.”

Gorm Hjelm Andersen, Koncernchef hos Odense Kommune

Edora vil sætte ekstra turbo på udviklingen

Edoras bookingløsning inkluderer et samlet overblik over alle aftaler og ressourcer for både ledelse og medarbejdere, derfor spiller WorkForce Planner en afgørende rolle i Odense Kommunes vision om et digitalt økosystem, bestående at et dynamisk landskab af IT-systemer, der giver deres medarbejder de bedste digitale redskaber:

”Vi har valgt at fortsætte samarbejdet med Edora om Workforce Planner på grund af den store fleksibilitet systemet tilbyder. Vi kan konfigurere systemet til at hjælpe med en lang række forskellige opgaver, som vi ikke har gode muligheder for at løse i vores andre IT-systemer eller i de alternativer vi ser på markedet. Workforce Planner hjælper os f.eks. i vores arbejde med booking af trepartssamtaler med a-kasserne, med håndtering af samtaler på ydelsesområdet og med fleksibel og hurtig håndtering af visitation af nye borgere. Vi kender desuden Edora som en god samarbejdspartner, der er meget åbne over for input og nysgerrige på kommunens arbejdsgange, så de kan levere det bedst mulige system til deres kunder.” Fortæller Mads Feierskov, System Specialist hos Odense Kommune.

I Edora ser vi frem til et samarbejde, der bygger på et fundament af digitalisering. Visionen om et digitalt økosystem, gør det muligt for os i Edora at videreudvikle vores bookingløsning, således at både Odense Kommune og andre fremtidige kommuner, kan drage fordel af de muligheder som WorkForce Planner (WFP) tilbyder:

“Med over 50 kommuner allerede tilknyttet er WFP i forvejen Danmarks mest benyttede bookingløsning til beskæftigelsesområdet, og når en stor kommune som Odense vælger at inkludere vores bookingløsning i KMD Momentum-projektet, så sætter det ekstra turbo på udviklingen af systemet, hvilket samtidig gavner alle de andre kommuner, som benytter sig af vores løsning.” Uddyber Mads Hedegaard, Direktør hos Edora A/S.

Fordelene ved Edoras bookingløsning inkluderer et samlet overblik over alle aftaler og ressourcer for både ledelse og medarbejdere. Desuden sikrer den, at alle IT-systemer er opdaterede med oplysninger om borgere, virksomheder, A-kasser og medarbejdere. Der er også stigende interesse for at bruge WFP i A-kasserne, hvor det giver et komplet booking- og planlægningssystem rettet mod den danske beskæftigelsesindsats.

Spørgsmål?

Ring til Mads

Kontakt Mads Hedegaard +45 21 26 05 50 og hør mere om, hvordan I ville kunne bruge en WFP-løsning i jeres kommune.

  • Online Booking og selvbetjening via kommunens hjemmeside
  • Digitalt check-in
  • Overblik på tværs af forvaltninger
  • Effektivisering af sagsgange