Case: Ekstra muligheder i jobcenteret

Få mere ud af Jobcenter Planner med moduler til digital post, digital check-in og add-in til Outlook.

Furesø kommune har valgt WFP til fremmøderegistrering i jobcenteret

Allerede i foråret 2014 valgte Furesø Kommune, at indgå samarbejde med Edora om etablering af en løsning til fremmøderegistrering for ledige borgere i jobcenteret. Furesø Kommune ønskede bl.a., at forkorte ventetiden i receptionen, og i stedet lade borgerne registrere sig selv til de aftalte møder.

WFP giver ekstra funktionalitet til jobcentrene

Edoras standardløsning WFP indeholder en række moduler, som kan supplere og udbygge funktionaliteten i Jobcenter Planner. Med WFP kan jobcenteret også håndtere kommunikationen til borgere og medarbejdere i form af sms, email og digital print (e-Boks). Herudover giver WFP mulighed for fremmøderegistrering, to-vejs-kalenderintegration og adgang til at invitere/indkalde borgere til møder - direkte fra kalenderen i Outlook.

Når markedet for selvbooking bliver givet frit i 2016, vil WFP helt kunne erstatte Jobcenter Planner, som en effektiv og fuldstændig serviceløsning for jobcentrene. 

WFP kan allerede i dag benyttes bredt i hele kommunen, og sikrer herigennem et samlet overblik over alle en borgers kontakter med kommunen.

"Vi er glade for, at vi fik WFP, inden vi kom på Jobcenter Planner. Det er super smart, at vi kan koble modulerne sammen med Jobcenter Planner og vores fagsystem ...

Vi forventer en besparelse på minimum en halv stilling efter vores anskaffelse af WorkForce Planner. Og det skal ses i lyset af, at vi er en lille kommune ...

Når markedet for udstilling af møder på jobnet.dk gives frit, tror jeg, vi vil gå helt over til WFP. Det skyldes, at vi så opnår et samlet og integreret system, som varetager alt vedr. mødeafholdelse"
Flemming Sommer, jobcenterchef i Furesø Kommune

Ring til Mads

Kontakt Mads Hedegaard +45 21 26 05 50 og hør, hvordan Edora kan gøre jeres jobcenterløsning endnu mere effektiv. Hør også om frigivelsen af markedet for selvbooking på jobcenterområdet.

 

  • Kalenderintegration
  • Fremmøderegistrering
  • Digital post og NemLog-in
  • Varslinger med sms og email

Læs mere på www.workforce-planner.dk