Skip to main content

Forretningsudvikler/Key Account Manager med interesse for IT-løsninger

Motiveres du af at sælge løsninger, der skaber værdi for kunden? Og ser du dig selv i en stilling, hvor formidling og opbygning af kunderelationer er i fokus? Så er du måske vores nye Forretningsudvikler/Key Account Manager.

Vi har travlt i Edora, og vi søger derfor en udadvendt forretningsudvikler/Key Account Manager, som skal arbejde med salg og forretningsudvikling samt være med til at drive vores spændende produktportefølje.

Edora er en agil IT-virksomhed med speciale i udvikling af IT-løsninger, der automatiserer arbejdsgange og giver overblik på tværs af koncerner og forvaltninger. Vi har mange års erfaring med udvikling, drift og support af IT-løsninger til det offentlige, og vi leverer bl.a. SaaS løsninger til mere end 60 kommuner. Vi søger i den forbindelse en forretningsudvikler/Key Account Manager med interesse for IT-løsninger, som trives med en bred kontaktflade og en dagligdag, hvor salg, kundepleje og samarbejdsrelationer er omdrejningspunktet.

Om stillingen:

Du bliver en del af teamet Salg og marketing, som består af 5 kollegaer med forskellig erfaring og baggrund. Det er vigtigt for os, at det skal være sjovt at gå på arbejde, og vi søger derfor en kollega, som har lyst til at bidrage til den gode stemning, men som også har gåpåmod og fagligheden i orden.

Du kan forvente en varieret og spændende hverdag med meget kundekontakt. Din primære arbejdsopgave bliver salg af vores løsninger til kommuner, offentlige institutioner mv., og du kommer til at drive hele salgsprocessen fra initial dialog til aftalen lukkes. Det er derudover en stilling, hvor du løbende skal forsøge at skabe nye forbindelser på tværs af de forskellige forvaltningsområder i kommunerne. Dine øvrige arbejdsopgaver omfatter:

 • Forretningsudvikling, herunder behovsanalyse, idégenerering og sparring med forretningen omkring udvikling og UX
 • Videreudvikling af markedsstrategien i tæt sparring med marketing
 • Opsøgende kontakt til nye og potentielle kunder
 • Udarbejdelse af præsentationer
 • Kontraktforhandling
 • Planlægning og deltagelse i messer, konferencer, events mfl.

Hvem er du?

Vi forestiller os, at du har få års erfaring eller måske er nyuddannet, og at du har læst en bachelor, professionsbachelor eller kandidat indenfor handel, økonomi eller lignende. Du er vedholdende og trives med længerevarende salgsprocesser, elsker at møde nye mennesker, er god til at opbygge og vedligeholde kunderelationer, og så er du:

 • Forretnings- og resultatorienteret
 • God til at udvikle og servicere kunder
 • En dygtig formidler, som kan oversætte kompleks, teknisk viden til kunder
 • Udadvendt og god til at præsentere

Det er desuden en fordel, hvis du har:

 • Erfaring med løsningsorienteret salg af software
 • Erfaring med offentlige kunder
 • Kendskab til Office pakken og er velbevandret i denne

Vi tilbyder:

En fast stilling på fuld tid med fleksible arbejdstider og en virksomhedskultur med højt til loftet, hvor der ikke er langt fra idé til handling. Du vil således indgå i et arbejdsmiljø, hvor du får mulighed for at præge vores IT-løsninger, strategiske retning samt påtage dig det ansvar, som du selv ønsker. Ved opstart vil du gennemgå et introduktionsforløb til organisationen, hvor du kommer rundt i virksomheden og bliver præsenteret for alle afdelinger. Du vil få en grundig introduktion til vores løsninger, så du er rustet til din nye rolle i Edora.

Du kan se frem til at samarbejde med ca. 70 dygtige og kompetente kollegaer i de skønneste omgivelser på Charlottenlund Slot, hvor vi har en sund og lækker frokostordning, sociale arrangementer og fredagsbar, og hvor arbejdsmiljøet er uformelt, sjovt og lærerigt. Hvis du er nysgerrig på, hvordan medarbejderne i Edora beskriver hverdagen og arbejdsmiljøet, kan du ”møde” medarbejderne her: https://edora.dk/moed-vores-medarbejdere/

I hverdagen udlever vi vores kerneværdier ”Vi skal være til at stole på” og ”Vi vil være en sjov arbejdsplads”, når vi hjælper hinanden, tager ansvar og står inde for vores arbejde, samtidig med vi griner og glæder os til at se hinanden hver morgen.

Praktiske detaljer

Hvis du kunne tænke dig at blive en del af Edora, og stillingen lyder som noget for dig, så send din ansøgning og dit CV hurtigst muligt til HR-konsulent, Johanne Epsholm på mail: ije@edora.dk senest den 30. september 2021. Vi afholder samtaler løbende og ansætter, når vi har fundet den rette kandidat.

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Maria Larsen på telefon 21 69 32 88.

Vi glæder os til at høre fra dig.