Skip to main content

Kan du få teknik, forretning, strategi og offentlige kunder til at mødes i softwareudviklingen? Og kan du målrette din kommunikation efter modtageren, herunder beskrive og forklare problemstillinger på et teknisk, forretningsmæssigt og strategisk niveau? Så er det måske dig vi leder efter, som vores næste løsningsarkitekt i Edora.

Om afdelingen

Du indgår som arkitekt i et fælles arkitektforum i Edoras udviklingsafdeling. Opgaver til vores arkitekter er typisk en kombination af forretning og teknik, herunder eksempelvis tekniske analyser, opgave nedbrydning og estimering, dialog med kunder, oversættelse af behov til teknisk arkitektur, udarbejdelse af POCs på f.eks. integrationer, diagrammer og anden form for arkitekturdokumentation, reviews, generelt samarbejde med andre faggrupper såsom udviklere, forretningsanalytiker og projektledere m.m.

Et vigtigt aktuelt fokusområde for udviklingsafdelingen er høj software kvalitet og brug af testautomatisering på alle niveauer (unit, integration og end-2-end). Hos vores arkitekter er der derfor et fokus på testbar arkitektur. Visionen er, at Edora bliver markedsledende på disse områder, og vi er allerede godt på vej.

Om stillingen

Du vil stå for den overordnede arkitektur/design af Edoras produkter og projekter i tæt samarbejde med andre arkitekter, team leads, senior udviklere m.m. Her vil du være bindeleddet mellem teknik og forretningsinteressenter i teamet, når vi skal realisere nye projekter og vedligeholde gamle løsninger. Endvidere vil du være ambassadør for agile udviklingsprincipper og bestpratices, og sørge for, at vi leverer høj kvalitet.

Ansvarsområder inkluderer (og er ikke begrænsede til):

 1. Du vil hjælpe salg med løsningsbeskrivelser, nedbrydning og estimater m.m. i forbindelse med tilbudsgivning.
 2. Du vil udføre kravsafklaringer i samarbejde med forretningsanalytikere, udviklere, salg og kunder.
 3. Du vil være hands-on, teknisk opdateret og vise vejen for udviklere, herunder ved udvikling af prototyper samt personlig udførsel af komplekse analyser/fejlsøgninger.
 4. Du vejleder udviklere om arkitektur/design på en overordnet og motiverende måde.
 5. Du dokumenterer løsninger til kunders/interessenters tilfredshed.
 6. Du bidrager til et bedre informationsflow, hvor selskabets ledelse får de nødvendige tekniske data/informationer om, hvordan det går med produktet og vores udviklingsprocesser.
 7. Du konstruktivt udfordrer den måde Edora udvikler på og forbedrer denne.
 8. Du bidrager positivt til en sund, positiv og konstruktiv kultur. Herunder at alle har det godt.

Kvalifikationer og erfaring

 • Min. 2 års erfaring som arkitekt eller alternativt lidt mindre arkitekt erfaring, men stærk udviklerbaggrund samt dyb teoretisk viden kombineret med usædvanlig lærevillighed og gåpåmod.
 • Relevant kandidat/master uddannelse såsom datalogi el.lign.
 • Bred teknisk baggrund og erfaring med programmering, arkitektur, design, test m.m.
 • Bred erfaring med IT-sikkerhed herunder f.eks. pki, oces, jwt, saml, oauth, idp.

Den ideelle kandidat har erfaring med:

 • Erfaring med offentlige kunder – meget gerne indenfor beskæftigelsesområdet og/eller sundhedsområdet.
 • Full-stack erfaring med .NET, C#, Entity Framework, SQL Server, Javascript/Typescript og Angular.
 • Erfaring med Azure DevOps som værktøj til håndtering af epics/stories/tasks, bugs, git PRs osv.

At arbejde hos Edora

Hos Edora bidrager dine evner, flid og målrettethed til, at vi skaber samfundskritiske it-løsninger. Vi tilbyder som gengæld muligheden for, at du kan arbejde i et højt funderet fagligt miljø og nyde godt af en vifte af muligheder for professionel og personlig udvikling. Du får ca. 70 dygtige og kompetente kollegaer i de skønneste omgivelser på Charlottenlund Slot. Vi prioriterer et uformelt, sjovt og lærerigt arbejdsmiljø, hvor du får indflydelse og kan gøre dig gældende. Vi er knivskarpe og målrettede på de faglige udfordringer og opgaver, men vi hygger os også sammen og har løbende sociale arrangementer, fredagsbar mv.

Kontakt

For yderligere information, kontakt venligst HR- og Rekrutteringsanvarlig, Inge Beck Hansen på: ibh@edora.dk eller tlf: 48 80 18 89.

Ansøgningsfrist

Send CV og ansøgning til job@edora.dk senest d. 30. november 2022. Stillingen er på fuld tid og ønskes tiltrådt snarest muligt.

Vi hylder FN’s Verdenserklæring om Menneskerettigheder og giver lige muligheder for alle kvalificerede kandidater ifm. vores rekrutteringsproces. Vi ved, at kombinationen af talent, faglighed og diversitet tilsammen udgør det bedste fundament for et firma – og for os hver især som kollegaer og mennesker. Sammen skaber vi dagligt arbejdsglæde og de rigtige, gode løsninger for vores kunder.