Skip to main content

Sælger med stærk teknisk forståelse og gode formidlingsevner

Motiveres du af at sælge løsninger, der skaber værdi for kunden? Og ser du dig selv i en stilling, hvor formidling og opbygning af kunderelationer er i fokus? Så er du måske vores nye sælger. 

Vi har travlt i Edora, og vi søger derfor en udadvendt sælger, som skal arbejde med salg og forretningsudvikling samt være med til at drive vores spændende produktportefølje.

Edora er en agil IT-virksomhed med speciale i udvikling af IT-løsninger, der automatiserer arbejdsgange og giver overblik på tværs af koncerner og forvaltninger. Vi har mange års erfaring med udvikling, drift og support af IT-løsninger til det offentlige, og vi leverer bl.a. SaaS løsninger til mere end 55 kommuner. Vi søger i den forbindelse en sælger, som trives med en bred kontaktflade og en dagligdag, hvor salg, kundepleje og samarbejdsrelationer er omdrejningspunktet.

Om stillingen:

Du bliver en del Salg & Markering-teamet, og får kollegaer med forskellige erfaringer og baggrunde. Det er vigtigt for os, at det skal være sjovt at gå på arbejde, og vi søger derfor en kollega, som har lyst til at bidrage til den gode stemning, men som også har gåpåmod og fagligheden i orden.

Du kan forvente en varieret og spændende hverdag med meget kundekontakt. Din primære arbejdsopgave bliver salg af vores løsninger til kommuner, offentlige institutioner mv., og du kommer til at drive hele salgsprocessen fra initial dialog til aftalen lukkes. Det er derudover en stilling, hvor du løbende skal forsøge at skabe nye forbindelser på tværs af de forskellige forvaltningsområder i kommunerne. Dine øvrige arbejdsopgaver omfatter:

 • Forretningsudvikling, herunder behovsanalyse, idégenerering og sparring med forretningen omkring udvikling og UX
 • Videreudvikling af markedsstrategien i tæt sparring med marketing
 • Opsøgende kontakt til nye og potentielle kunder
 • Udarbejdelse af præsentationer
 • Kontraktforhandling
 • Planlægning og deltagelse i messer, konferencer, events mfl.

Hvem er du?

Vi forestiller os, at du har få års erfaring eller måske er nyuddannet, og at du har læst en bachelor, professionsbachelor eller kandidat indenfor handel, økonomi eller lignende. Du er vedholdende og trives med længerevarende salgsprocesser, elsker at møde nye mennesker, er god til at opbygge og vedligeholde kunderelationer, og så er du:

 • Forretnings- og resultatorienteret
 • God til at udvikle og servicere kunder
 • En dygtig formidler, som kan oversætte kompleks, teknisk viden til kunder
 • Udadvendt og god til at præsentere

Det er desuden en fordel, hvis du har:

 • Erfaring med løsningsorienteret salg af software
 • Erfaring med offentlige kunder
 • Kendskab til Office pakken og er velbevandret i denne

At arbejde hos Edora

Hos Edora bidrager dine evner, flid og målrettethed til, at vi skaber samfundskritiske it-løsninger. Vi tilbyder som gengæld muligheden for, at du kan arbejde i et højt funderet fagligt miljø og nyde godt af en vifte af muligheder for professionel og personlig udvikling. Du får ca. 80 dygtige og kompetente kollegaer i de skønneste omgivelser, og vi prioriterer et uformelt, sjovt og lærerigt arbejdsmiljø, hvor du får indflydelse og kan gøre dig gældende. Vi er knivskarpe og målrettede på de faglige udfordringer og opgaver, men vi hygger os også sammen, og har løbende sociale arrangementer, fredagsbar mv. Se denne video og oplev hvordan det er at være en del af Edora: https://youtu.be/6GeCh1t-ioY

Praktiske detaljer

Hvis du kunne tænke dig at blive en del af Edora, og stillingen lyder som noget for dig, så send din ansøgning og dit CV hurtigst muligt til job@edora.dk og senest den 30. november 2022. Vi afholder samtaler løbende og ansætter, når vi har fundet den rette kandidat.

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Lasse Just på telefon 22 49 88 10. Vi glæder os til at høre fra dig.

Vi hylder FN’s Verdenserklæring om Menneskerettigheder og giver lige muligheder for alle kvalificerede kandidater ifm. vores rekrutteringsproces. Vi ved, at kombinationen af talent, faglighed og diversitet tilsammen udgør det bedste fundament for et firma – og for os hver især som kollegaer og mennesker. Sammen skaber vi dagligt arbejdsglæde og de rigtige, gode løsninger for vores kunder.