Skip to main content

Senior udviklere til SWAT-team (Kanban)

Vil du gerne arbejde ægte agilt, og være med til opstart af et dynamisk Kanban-team uden de sædvanlige Scrum/SAFe-møder og ritualer? Så er det måske dig, vi har brug for her i Edora. Vi er nemlig på udkig efter dygtige udviklere til et spændende, nyt omdrejningspunkt for samarbejdet mellem forretningen, arkitekter, kunder og teams i udviklingsafdelingen.

Om teamet

Teamet skal fungere som en slags teknisk SWAT-enhed, der er selvkørende, og bruger Kanban som agil metode. Teamet skal hjælpe med små og akutte udviklingsopgaver overalt i organisationen, herunder programmering/design opgaver for udvikling, salg, drift samt support i form af 2nd-level udviklingsassistance m.m. Teamet bliver en central enhed, der skaber værdi ved at hjælpe på tværs i en række projekter og kundeforhold.

Edora har i forvejen adskillige SCRUM-teams, som arbejder på større (offentlige) udviklingsprojekter, hvor opgaverne kan planlægges uger i forvejen. SCRUM er dog mindre hensigtsmæssigt til de mange små projekter og uforudsete opgaver, som kommer drypvis i et sprint. Her er Kanban-metoden mere egnet, med dens daglige re-balancering af opgaver og kapacitet på en overskuelig måde.

Om stillingen

Da teamet er nyt og skal fungere selvkørende, er der rig mulighed for at påvirke, hvordan den nye SWAT-funktion skal fungere i detaljerne, herunder hvordan du og teamet skaber mest værdi. Der arbejdes med præmissen om, at arbejdet finder hen, hvor opgaverne bliver løst. Der er mange interessante opgaver i Edora – både internt og hos kunder. Hvis du og teamet gør det godt, skal vi i Edora nok sørge for, at de gode og spændende opgaver finder vej til dig og dine nye kollegaer i SWAT-teamet.

Stillingen omfatter bl.a., at:

 1. Du udfører mindre udviklingsopgaver på vores egne produkter samt for kundeprojekter. Disse er hovedsageligt baseret på .NET, C#, Angular og SQL Server.
 2. Du analyserer kundebehov, udarbejder overordnede løsningsdesign samt nedbryder opgaver og laver 3pkt-estimater for salg mfl.
 3. Du foretager tekniske analyser, test, debugging, fejlfinding, fejlrettelser og øvrige 2nd-level tekniske supportopgaver.
 4. Du udarbejder automatiske regressionstests på unit/integration/e2e niveau, som sikrer, at fejl ikke genopstår ubemærket.
 5. Du udfører DevOps-opgaver (Azure DevOps m.m.).
 6. Du laver tekniske POCs, herunder bl.a. tekniske integrationer.
 7. Du har bred dialog med kunder, brugere, arkitekter, udviklere, PO, chefer, direktøren osv.
 8. Du giver ad-hoc hjælp til andre udviklingsteams indenfor test, analyse og udvikling.
 9. Du lærer nyt, videreuddanner dig og øger egen og teamets udviklingsekspertise.
 10. Du bidrager til en sund, positiv og konstruktiv kultur, herunder at alle har det godt.

Kvalifikationer og erfaring

 • Fullstack udvikling indenfor .NET, C#, SQL Server, Entity Framework, Angular, HTML/CSS, Typescript, JavaScript, REST/SOAP samt tekniske integrationer.
 • Du har en relevant teknisk uddannelsesbaggrund (bachelor- eller kandidatgrad, datamatiker e.l.)
 • +5 års relevant erfaring.

Den ideelle kandidat har desuden erfaring med:

 • Offentlige kunder – gerne indenfor beskæftigelsesområdet og/eller sundhedsområdet
 • Softwaretest og testautomatisering

At arbejde hos Edora

Hos Edora bidrager dine evner, flid og målrettethed til, at vi skaber samfundskritiske it-løsninger. Vi tilbyder som gengæld muligheden for, at du kan arbejde i et højt funderet fagligt miljø og nyde godt af en vifte af muligheder for professionel og personlig udvikling. Du får ca. 70 dygtige og kompetente kollegaer i de skønneste omgivelser på Charlottenlund Slot. Vi prioriterer et uformelt, sjovt og lærerigt arbejdsmiljø, hvor du får indflydelse og kan gøre dig gældende. Vi er knivskarpe og målrettede på de faglige udfordringer og opgaver, men vi hygger os også sammen og har løbende sociale arrangementer, fredagsbar mv.

Kontakt

For yderligere information, kontakt venligst HR- og Rekrutteringsanvarlig, Inge Beck Hansen på: ibh@edora.dk eller tlf: 48 80 18 89.

Ansøgningsfrist

Send CV og ansøgning til job@edora.dk senest d. 30. november 2022. Stillingen er på fuld tid og ønskes tiltrådt snarest muligt.

Vi hylder FN’s Verdenserklæring om Menneskerettigheder og giver lige muligheder for alle kvalificerede kandidater ifm. vores rekrutteringsproces. Vi ved, at kombinationen af talent, faglighed og diversitet tilsammen udgør det bedste fundament for et firma – og for os hver især som kollegaer og mennesker. Sammen skaber vi dagligt arbejdsglæde og de rigtige, gode løsninger for vores kunder.