Skip to main content

Tech lead af Kanban-team

Brænder du for at etablere og lede et agilt Kanban-udviklingsteam? Så er det måske dig, vi har brug for her i Edora. Vi er nemlig på udkig efter en Tech Lead som omdrejningspunkt for samarbejdet mellem forretningen, arkitekter, kunder og Scrum-teams i udviklingsafdelingen.

Om teamet
Teamet skal fungere som en slags teknisk SWAT-enhed, der hjælper med små og akutte udviklingsopgaver overalt i organisationen, herunder tekniske opgaver for udvikling, salg, drift samt supporten i form af 2nd-level udviklingsassistance. Da teamet er nyt, er der rig mulighed for at påvirke, hvordan den nye Kanban-funktion skal fungere i detaljerne, og hvordan samarbejdet med resten af organisationen skal køre. Teamets opgaver omfatter up-front bl.a. programmering/design af mindre udviklingsopgaver på vores SaaS-produkter (.NET, C#, Angular, MS SQL Server), udarbejdelse af automatiske regressionstests, optimering af release-pipelines og andre Azure DevOps-opgaver mv. Teamet bliver en central enhed, der skaber værdi ved at hjælpe på tværs i en række projekter og kundeforhold.

Om stillingen
Som Tech Lead af Kanban-teamet, får du den unikke mulighed at definere teamets opgaver fra bunden af. Du sikrer, at Kanban-processen fungerer og forestår, at teamet løser de rigtige opgaver. Du får bl.a. lejlighed til at vælge de rigtige værktøjer, etablere de rette processer samt metoder og varetage teamets kommunikation med resten af organisationen/de forskellige udviklingsprojekter/ledelsen.

Stillingen omfatter, at:

 1. Du sikrer det gode, rette samarbejde med andre funktioner i Edora.
 2. Du holder øje med, at teamets opgaver ikke eksploderer i omfang.
 3. Du er ansvarlig for visitering af tekniske issues, både de, som skal løses af teamet og de, som
  sendes videre til andre teams.
 4. Du forestår mentoring af junior udviklere.
 5. Du øger egne og teamets ekspertise indenfor emner, hvor Edora måtte mangle kompetencer.
 6. Du bidrager positivt til en sund, positiv og konstruktiv kultur, herunder at alle har det godt, og
  teamet har det sjovt ifm. de spændende opgaver i dagligdagen.

Kvalifikationer og erfaring

 • Du har en relevant teknisk uddannelsesbaggrund (bachelor- eller kandidatgrad, datamatiker e.l.).
 • Du har erfaring med at lede et teknisk team, har udviklingserfaring med .NET, Web og databaser og er fagligt ambitiøs, proaktiv, konstruktiv, analytisk, kommunikerende, hjælpsom, empatisk og kan få folk med dig.

Den ideelle kandidat har erfaring med:

 • Fullstack udvikling indenfor .NET, C#, SQL Server, Entity Framework, Angular, HTML/CSS, Typescript, JavaScript, REST samt tekniske integrationer
 • Offentlige kunder – gerne indenfor beskæftigelsesområdet og/eller sundhedsområdet
 • Softwaretest og testautomatisering

At arbejde hos Edora
Hos Edora bidrager dine evner, flid og målrettethed til, at vi skaber samfundskritiske it-løsninger. Vi tilbyder som gengæld muligheden for, at du kan arbejde i et højt funderet fagligt miljø og nyde godt af en vifte af muligheder for professionel og personlig udvikling. Du får ca. 70 dygtige og kompetente kollegaer i de skønneste omgivelser på Charlottenlund Slot. Vi prioriterer et uformelt, sjovt og lærerigt arbejdsmiljø, hvor du får indflydelse og kan gøre dig gældende. Vi er knivskarpe og målrettede på de faglige udfordringer og opgaver, men vi hygger os også sammen og har løbende sociale arrangementer, fredagsbar mv.

Kontakt
For yderligere information, kontakt venligst HR- og Rekrutteringsanvarlig, Inge Beck Hansen på: ibh@edora.dk eller tlf: 48 80 18 89.

Ansøgningsfrist

Send CV og ansøgning til job@edora.dk senest d. 30. november 2022. Stillingen er på fuld tid og ønskes tiltrådt snarest muligt.

Vi hylder FN’s Verdenserklæring om Menneskerettigheder og giver lige muligheder for alle kvalificerede kandidater ifm. vores rekrutteringsproces. Vi ved, at kombinationen af talent, faglighed og diversitet tilsammen udgør det bedste fundament for et firma – og for os hver især som kollegaer og mennesker. Sammen skaber vi dagligt arbejdsglæde og de rigtige, gode løsninger for vores kunder.