Skip to main content

Mød Mathias

Chefarkitekt i Edora

Mathias startede som softwareudvikler i Edora tilbage i 2016, da han læste en diplomingeniøruddannelse i softwareteknologi på DTU. Han skulle i praktik, og var blevet anbefalet af en bekendt på kollegiet at søge ind hos Edora.

For Mathias har han udviklet sig rigtig meget fagligt ved at få ansvar i Edora, mens han var studerende:
“Det der for mig har været rigtig godt er, at jeg har fået en masse ansvar meget hurtigt under min uddannelse, som har givet mig mulighed for at udvikle mig meget,” fortæller Mathias.

Mathias blev færdig med sin kandidatuddannelse i informationsteknologi på DTU i 2020. Mathias har arbejdet fuldtid i Edora, også under sin studietid. Kort tid efter færdiggørelsen af sin kandidatuddannelse blev han også forfremmet fra softwareudvikler til løsningsarkitekt.

Der var flere grunde til, at Mathias valgte at blive i Edora efter endt uddannelse:
“Jeg har valgt at blive, fordi jeg hele tiden får nye muligheder for at få ansvar og udvikle mig. I Edora får jeg lov til at arbejde med moderne teknologier herunder de nyeste versioner af .Net core og Angular. Derudover er det rigtig fedt, at der altid bliver lyttet til de forslag alle udviklere kommer med, da det giver alle en mulighed for at præge den arkitektur og de teknologiske valg vi tager,” fortæller Mathias.

Mathias er glad for at gå på arbejde i Edora:
“Det er sjovt at være på arbejde både på grund af gode kollegaer, men også fordi vi ikke har en masse bureaukrati, som man ser i større virksomheder,” forklarer Mathias.

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Få de seneste nyheder fra Edora
ErrorHere