Skip to main content

En verden af agil udvikling, smarte løsningsvalg og langvarige relationer

Vores historie

Edoras historie trækker rødder tilbage i tiden på flere måder. Dels fordi navnet for første gang så dagens lys i 1984 og dels fordi de to nuværende ejere, Rasmus Skovmark og Mads Hedegaard, allerede da de var børn gik lange ture, hvor de snakkede og lagde strategi om, hvordan de en dag sammen skulle skabe en anderledes IT-virksomhed under mottoet: “Hvor svært kan det være”. Det skulle til tider vise sig, at være relativt svært…

PC 84 Data blev stiftet i 1984, længe før PC’en blev opfundet. Navnet PC 84 Data var meget opfindsomt opstået, fordi Preben og Christian etablerede en virksomhed i 84, som lavede noget med data. Edora har den dag i dag fortsat registreret binavnet PC 84 Data i det danske CVR register.

I 1999 da Mads Hedegaard overtog, var formålet alene at levere IT-konsulentydelser. De primære opgaver var programmeringsopgaver inden det forestående årtusindeskifte, som alle frygtede IT-konsekvenserne af. Ret kort tid efter etableringen fik virksomheden, via en god ven af familien Rasmus Skovmark, en udviklingsopgave i det ”dot.com firma” Rasmus var ansat i. Opgaven gik ud på at bidrage til et produkt á la det vi i dag kender som Windows Update. Altså et system som kunne detektere svagheder i software, give forslag til mulige løsninger i form af patching, servicepacks, firmware mv.

Det gik hverken værre eller bedre, end at dot.com boblen sprang, og firmaet gik konkurs, hvorefter den dengang 22-årige Rasmus blev en del af ejerkredsen i PC 84 Data.

I dag beskæftiger Edora A/S ca. 100 ansatte og leverer ydelser inden for en lang række områder.

Ledige stillinger

Vi slår løbende ledige stillinger op, som du finder her. Hvis der ikke er et stillingsopslag, som matcher, men du har evnerne, lysten og energien til at arbejde med software enten udvikling, markedsføring eller salg, er du velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning med nogle ord om, hvad du kan og vil. Du sender din uopfordret ansøgning til kontakt@edora.dk 

Vi holder til i skønne omgivelser på Charlottenlund slot, som danner ramme om de udviklingsfora og andre arrangementer, som vi jævnligt holder for vores kunder. Slottet bruges også bruges som kontorhotel og mødested for erhvervslivet, samt til kulturarrangementer såsom ‘Jeppe På Slottet’ med Bellevue Teatret og festivalen ‘Sommersol på Slottet’ med over 6000 besøgende. Herudover afholdes der private fester, events og selskaber på slottet i weekenderne.

Et udpluk af vores kunder

2022
Edora lancerer fintech løsningen LP, som revolutioner det offentliges økonomiopfølgning og leverandørstyring
2021
KOMBIT vælger Edora som leverandør til udvikling, drift og videreudvikling af NemRefusion 3.0
2020
WFP er nu implementeret i 58 kommuner og 2 A-kasser. Edora bliver leverandør på en stor IT-rammeaftale hos Erhvervsstyrelsen
2019
Edora får sin første A-kasse kunde (Booking og ressourcestyring)
2018
Edora bliver ansvarlig for den danske del af det største integrationsprojekt i EU's historie
2016
Edora vinder den første store udviklingskontrakt på socialområdet
2014
Edora vinder den første store udviklingskontrakt på sundhedsområdet
2013
Edora får sin første kommunale kunde (Booking og ressourcestyring)
2012
Edora vinder den første store udviklingskontrakt på beskæftigelsesområdet
2011
Edora udvikler WFP booking og ressourcestyring
2010
Edora får sin første statslige kunde (Bookingløsning til jobcentrene)
2008
Edora udvikler en bookingplatform til dækbranchen
2008
Edora A/S bliver en del af Edora Holding ApS
2004
PC 84 Data I/S konverteres til Edora A/S med samme ejerkreds
2002
PC 84 Data I/S etableres med ejerkredsen: Rasmus Skovmark, Mads Hedegaard og Preben Hedegaard
1999
Mads Hedegaard indtræder i virksomheden
1999
Christian dør pludselig og Preben bliver eneejer af PC 84 data
1984
PC 84 Data etableres af Preben og Christian. Virksomheden beskæftiger sig primært med udvikling af hardware og software

Derfor er vi anderledes

For Edora er agil udvikling ikke kun metoder som SCRUM. Vi arbejder agilt med en grundholdning om, at verden ikke er statisk, og at vi løbende kan - og skal - blive klogere. Det kombinerer vi med klassisk projektledelse og en klar business case på den opgave, vi skal løse for vores kunde. Samtidig er det helt afgørende for os at inddrage vores kunder i samarbejdet, så vi i fællesskab sikrer, at løsningerne tilpasses og udvikles, så de bedst imødekommer brugernes behov.

Tillid & Sikkerhed

For os handler sikkerhed ikke kun om, at vi som en selvfølge overholder lov- og myndighedskrav. Tillid og sikkerhed er for os en grundsten i samarbejdet med vores kunder og samarbejdspartnere.

Erfaring & Forretningsforståelse

Med ny, men gennemprøvet teknologi, kombineret med erfaring og forståelse for kundens forretningsbehov, skaber vi enkle, intuitive og effektive løsninger til gavn for brugerne.

Vi er meget opmærksomme på den store miljøbelastning, som verdens stigende IT-forbrug medfører. Derfor forsøger vi hele tiden at udvikle vores IT-løsninger, så de bliver mere energieffektive. Samtidig er vi gået ind i et forskningssamarbejde med DTU, RUC og AAU om at lave et energimærke for software og softwareinstallationer

– Mads Hedegaard, Direktør