Persondatapolitik

Hos Edora passer vi på de oplysninger, du videregiver til os. 

Personoplysninger

Personoplysninger kan beskrives som personlige oplysninger, som vi indsamler i et eller andet omfang, når du bruger vores hjemmeside edora.dk

Sikkerhed
Vi overholder gældende lovgivning herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven. Vi tager sikkerhed meget alvorligt, og behandler alle personoplysninger fortroligt. Vores politik er, at oplysninger bliver kun brugt til det formål, som de er indsamlet til, og vil blive slettet, når de ikke anvendes mere.

Periode for opbevaring
Oplysninger bliver generelt opbevaret inden for den periode, som lovgivningen foreskriver det og ikke længere end det. Vi sletter oplysninger, som ikke bruges eller som er relevante længere.

Videregivelse af oplysninger
Oplysninger kan blive videregivet til tredjepart. Vi bruger bl.a. Google Analytics for at skabe en bedre brugeroplevelse på hjemmesiden og generelt målrette annoncer. Generelt vil videregivelse af personlige oplysninger som navn og e-mail kun blive overdraget, såfremt du selv har givet samtykke til det.

Indsigt og klager
Du kan få adgang til, hvilke oplysninger vi har/behandler om dig. Her kan du til enhver tid gøre indsigelse mod, at disse oplysninger bliver brugt. Du kan ligeledes tilbagekalde det samtykke, som du har indgivet til os tidligere via hjemmesiden. Oplysninger om dig, der er forkerte, har du ret til, at de bliver slettet eller rettet. Kontakt os på kontakt@edora.dk.

Hvis du ønsker at klage over, de oplysninger vi behandler om dig, kan du rette henvendelse til Datatilsynet. Send os en e-mail, såfremt vi ikke skal behandle dine personoplysninger eller begrænse behandlingen af dine oplysninger.

Udgiver:
Hjemmesiden er ejet af:
Edora A/S
Jærgersborg Allé 1
2920 Charlottenlund
Telefon: + 45 70 27 00 10
Mail: kontakt@edora.dk