Skip to main content

Mød Morten

Forretningsanalytiker i Edora

Morten søgte oprindeligt et job hos et andet firma. Her kunne rekrutteringskonsulenten gennem samtalen se, at Morten ville passe langt bedre ind hos Edora. Morten kom derefter til samtale hos Edora, og der var tale om et match. Morten havde gennem fem år haft en rolle som udvikler/løsningsarkitekt/it-projektleder og skulle nu primært varetage rollen forretningsanalytiker i Edora.

For Morten var det utrolig spændende med en rolle som forretningsanalytiker, fortæller Morten:
“Det har været en super positiv omvæltning at blive en del af Edora. Jeg har stadig det fulde overblik over det projekt, jeg er tilknyttet, og har en finger med i spillet i alle lag af udviklingsprocessen. Samarbejdet og den synergi, der kan være mellem projektleder, team lead og forretningsanalytiker, der giver projektet fremdrift og retning, var nyt, og i høj grad grunden til, at jeg trives i rollen som forretningsanalytiker.”

Morten er glad for at gå på arbejde, og oplever Edora som en organisation, hvor den enkelte medarbejder bidrager med ideer og et stort drive ift. at levere de bedste it-løsninger:
“I Edora er der højt til loftet og en kollegial åbenhed ift. sparring, dialog og konstruktive diskussioner. Foruden at få forståelse af alle sider og roller i softwareudvikling, bibringer det også de bedste softwareløsninger, fordi idéer og beslutninger hele tiden udfordres, meninger ændres, og ultimativt tages der bedre valg for løsningerne baseret på fælles overvejelser. Jeg ser det på alle niveauer i organisationen, sammen med en gennemgående lyst til, at vi forbedrer os i fællesskab. Det er SÅ fedt at være en del af det fælles ansvar, det er at løfte Edora, og samtidig bare vil lave de fedeste løsninger for vores kunder,” udtaler Morten.

Morten oplever, at der har været, og er rig mulighed for at udvikle sig fagligt:
“Mulighederne hos Edora er næsten endeløse. Jeg har en meget klar fornemmelse af, at man kan udvikle sig i lige den retning man ønsker, og har Edora i ryggen hele vejen, så længe det giver en eller anden værdi for forretningen i sidste ende. Her må jeg give stor applaus til udviklingschef, Morten Christensen, som i høj grad tager hånd om udvikling af medarbejdere, med rosende ord og en åben dialog om at finde den bedste retning og værdiskabende position for den individuelle medarbejder,” fortæller Morten.

Morten har i sin tid hos Edora også mærket, hvordan det uformelle arbejdsmiljø giver en helt unik følelse af fællesskab:
“Det sociale miljø i Edora er helt specielt ift. hvad jeg ellers har oplevet andre steder. Alle taler sammen, griner eller tager en hyggesludder på trappen. Der er en særlig følelse af fællesskab, og ingen problemer i at sludre over frokosten med chefen eller direktøren for derefter at gå til et møde sammen uden påvirkning af de roller, vi hver især har,” udtaler Morten.