Skip to main content

Mød Resul

Junior udvikler i Edora

Resul startede som junior udvikler i Edora tilbage i 2021. Han var på det tidspunkt nyuddannet datamatiker, og var på udkig efter sit første fuldtidsjob. Da han startede i Edora blev han kort tid efter tilknyttet NemRefusions-projektet.

At være junior udvikler på projektet har været lærerigt for Resul, og han spiller også teamet stærkt ved at dele sin viden:
“Jeg lærer rigtig meget her. Det er rigtige problemstillinger, der opstår af rigtige omstændigheder. I mit arbejde har jeg primært ansvaret for at hjælpe andre udviklere, der er svage i frontend, både med styling og kodning. Som junior udvikler lærer jeg også senior udviklere nogle ting, som de ikke havde tænkt over. Når man blander forskellige folk sammen, kommer man op med rigtig gode ideer. Man skal ikke undervurdere nyuddannede udviklere, da de også bidrager med gode ideer,” fortæller Resul.

Resul er rigtig glad for variationen i sit arbejde, da der aldrig er to dage, der er ens:
”Du laver næsten aldrig det samme. Selvom du tror, du får en opgave, der minder lidt om noget, du har lavet før, så finder man ud af, det er noget nyt. Det har gjort mig mere rustet til at kunne løse nye udfordringer, og takle dynamikken i det agile samarbejde. Intet er fastlagt, og alt kan ændre sig. Det kan jeg rigtig godt lide. Det er en motiverende for mig, at jeg kan lære noget nyt hver dag,” udtaler Resul.

Som junior udvikler har Resul oplevet, hvordan senior udviklerne hjælper og guider ham i den rigtige retning. Deres tålmodighed er noget, Resul selv vil tage med videre, fortæller han her:
”Senior udviklerne er meget tålmodige, og ser ikke ned på én, selvom det for dem er et simpelt fix. De er rigtig gode til at sætte sig i mit sted, og tager sig god tid til at hjælpe. Det er en af de bedste ting ved arbejdet og én af de største motivationsfaktorer i mit arbejdet. Mine kollegaer er altid positive og vi joker rundt, selvom vi har travlt, og det er med til at holde teamet kørende. Jeg er meget taknemmelig for den måde, jeg bliver oplært på, da jeg bliver lige så tålmodig, fordi jeg ser andre, er det. Det smitter af positivt.”

Resul vil klart anbefale andre udviklere at søge en stilling i Edora:
“Jeg anbefaler særligt Edora pga. kollegaer, da du bliver budt velkommen hurtigt. Jeg er blevet behandlet rigtig godt, og har meget frihed under ansvar. Der er en rigtig fin oplæringsproces, hvor udviklerne er gode til at give tid til at hjælpe den nye i gang. Så lang tid som du har brug for. Vi har alle har været nye og prøvet at være i den situation. Vi er en enhed, og kæden er ikke stærkere end det svageste led,” udtaler Resul.