Skip to main content

Mød Thomas

Tech Lead i SaaS

Thomas havde valgt at søge nye græsgange, og startede som softwareudvikler i Edora tilbage i 2019. Der var nogle helt særlige grunde til, at valget i sidste ende blev Edora:
“Jeg valgte Edora, da jeg gerne ville arbejde på en SaaS-løsning (WFP), som både bød på udfordringer inden for drift – og i den grad nyudvikling af nye funktioner til vores kunder. Til jobsamtalen deltog medejeren Rasmus i en Hawaii-skjorte, og det er netop denne afslappede kultur, jeg godt kan lide, og som også gør sig gældende i hverdagen på slottet,” udtaler Thomas.

Efter ca. 10 måneder i Edora blev Thomas forfremmet til Team Lead, mens han arbejdede hjemmefra i Grønland:
”Jeg startede som Team Lead ved at arbejde remote i Grønland. Der var ca. fire timers tidsforskel, så jeg stod op mellem tre og fire om natten for at arbejde på samme tid som de andre udviklere. Jeg havde så til gengæld fri kl. 13, så kunne jeg tage på vandretur på fjeldet. Jeg var i Grønland i tre måneder, og det var en fed oplevelse,” fortæller Thomas.

Efter ca. halvandet år i rollen som Team Lead, blev Thomas tilbudt at blive afdelingsleder for WFP, der er den største SaaS-løsning i Edora. Thomas var ikke i tvivl om svaret på dét spørgsmål:
”Jeg sagde ja med det samme. Det føltes naturligt efter, jeg har været Team Lead, hvor jeg har haft ansvaret for i gennemsnit fem medarbejdere. Her blev jeg ofte spurgt til råds af min leder om de rette beslutninger i forhold til WFP. Jeg ser frem til selv at have beslutningskompetencen, så jeg kan være med til at skabe en produktiv og behagelig afdeling for medarbejderne på WFP.”

Thomas har været tilfreds med sin nye rolle, der indebærer ledelse for både medarbejdere i Danmark og Makedonien. Thomas arbejder med, at alle medarbejderne har nogle både konkrete og realistiske mål:
”Jeg arbejder virkelig for, at mine medarbejdere har det godt, og de har dét, de har brug for at kunne gøre deres arbejde. Jeg giver ikke nogen ukonkrete mål som f.eks. at blive en bedre udvikler indenfor backend. I stedet for er jeg mere lavpraktisk: Hvad er det for en aktivitet, du gerne vil have udført for at blive bedre til det her? Jeg arbejder med, at det skal være konkret og medarbejderen ved, hvad der forventes. På den anden side giver det forhåbentlig også medarbejderen noget tryghed,” fortæller Thomas.

I Edora er der stor fokus på det sociale arbejdsmiljø, og særligt festerne har Thomas været ekstra glad for:
“Edora er meget socialt orienteret. Vi har nemlig kulturen fra en lille virksomhed, hvor vi alle snakker med hinanden. Vi har en masse arrangementer både for hele virksomheden og for de enkelte teams. I vores kælderbar kan der holdes nogle fantastiske fester,” udtaler Thomas.

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Få de seneste nyheder fra Edora
ErrorHere