Skip to main content

Mød Thomas

Tech Lead i SaaS

Når udfordringer bliver til succesfulde oplevelser

I 2019 begyndte Thomas Hjorth sin karriere som softwareudvikler hos Edora, og bag denne beslutning lå en helt særlig motivation. Thomas blev tiltrukket af Edoras Software-as-a-Service løsning, WorkForce Planner, der ikke kun bød på udfordringer inden for drift, men også åbnede døren for spændende nyudvikling af funktioner til kunderne.

“Jeg valgte Edora, da jeg gerne ville arbejde med en produktløsning. WorkForce Planner tilbød både udfordringer inden for drift og betydelig nyudvikling af funktioner til vores kunder,” fortæller Thomas om sin beslutning.

Under jobsamtalen bemærkede Thomas den afslappede kultur hos Edora, repræsenteret af medejer Rasmus Skovmark iført en Hawaii-skjorte. Denne afslappede tilgang til arbejdslivet tiltalte Thomas, og han oplever det samme positive arbejdsmiljø i hverdagen på Edora-slottet.

Efter cirka 10 måneder som softwareudvikler fik Thomas tilbudt rollen som Team Lead, og han tog udfordringen op selvom han arbejdede hjemmefra i Grønland i tre måneder:

“Jeg startede som Team Lead ved at arbejde remote i Grønland. Der var ca. fire timers tidsforskel, så jeg stod op mellem tre og fire om natten for at arbejde på samme tid som de andre udviklere. Jeg havde så til gengæld fri kl. 13, så kunne jeg tage på vandretur på fjeldet.”

Efter omkring halvandet år som Team Lead blev Thomas tilbudt rollen som afdelingsleder for WorkForce Planner, Edoras største Software-as-a-Service-løsning. Thomas tøvede ikke med at sige ja: “Jeg sagde ja med det samme. Det føltes naturligt efter, jeg har været Team Lead, hvor jeg har haft ansvaret for i gennemsnit fem medarbejdere.”

I sin nye rolle som afdelingsleder står Thomas for ledelsen af medarbejdere i både Danmark og Makedonien. Han lægger vægt på klare og realistiske mål for sit team: “Jeg arbejder virkelig for, at mine medarbejdere har det godt. Og at de har dét, de skal bruge, for at præstere bedst muligt. Jeg giver ikke nogle ukonkrete mål som f.eks. at blive en bedre udvikler inden for backend. I stedet er jeg mere lavpraktisk: Hvad er det for en aktivitet, du gerne vil have udført, for at blive bedre til det her? Jeg arbejder med, at det skal være konkret, og at medarbejderen ved, hvad der forventes. På den anden side giver det forhåbentlig også medarbejderen noget tryghed.”

Thomas værdsætter det sociale arbejdsmiljø hos Edora, og især festerne har gjort et indtryk på ham: “I Edora er vi meget sociale. Vi har nemlig kulturen fra en lille virksomhed, hvor vi alle snakker med hinanden. Vi har en masse arrangementer både for hele virksomheden og for de enkelte teams.”