Skip to main content

Edora kan stolt meddele, at vi ligger på en 17. plads på Computerworlds Top 100 liste over de bedste IT-konsulenthuse i 2020 baseret på regnskabstal.

Mads Hedegaard udtaler følgende om nyheden:
”Computerworlds top 100 – tja? Det er ikke noget jeg tænker så meget over, men nu du siger det, så er da meget fedt, at vi er gået fra en plads 225 plads til plads 74 på den samlede liste og at vi ligger nummer 17 inden for konsulenthuse og 34 inden for servicevirksomheder. Men som sagt det er ikke noget jeg tænker over og ikke noget jeg sigter imod. Faktisk så er vi inde i en rivende udvikling, som koster en del penge at realisere.”

Computerworld har siden 1996 sørget for at kåre de bedste it-konsulenthuse i Danmark. For at blive kvalificeret til at deltage i opløbet skal virksomheden først og fremmest være registeret i Computerworlds brancheguide. Der er efterfølgende nogle adgangskrav, som virksomhederne skal leve op til i deres regnskab. Det kræver bl.a personaleomkostninger på 10 millioner eller omsætning på +20 millioner (begge tal skal være oplyst i det seneste regnskab). I år var 354 virksomheder, der deltog i opløbet, som var færre end sidste år.

Læs hele nyheden på Computerworlds Top 100 liste her.

Du kan også se, at vi har fået en 6. plads over IT-kometer 2020 her.