Mød medarbejdere fra Edora

Hvorfor er det egentlig godt at arbejde hos Edora? Det giver vi dig svar på her. Hos Edora er der mere end 70 ansatte. Du får her mulighed for at møde to af vores dygtige medarbejdere, Mathias og Anne-Katrine. De fortæller her, hvorfor de er glade for at arbejde hos Edora.

Mathias Sondrup, Løsningsarkitekt

Mathias startede som softwareudvikler hos Edora tilbage i 2016, da han læste en diplomingeniøruddannelse i softwareteknologi på DTU. Han skulle i praktik, og var blevet anbefalet af en bekendt på kollegiet at søge ind hos Edora.

For Mathias har han udviklet sig rigtig meget fagligt ved at få ansvar under sin uddannelse:
“Det der for mig har været rigtig godt, at jeg har fået en masse ansvar meget hurtigt under min uddannelse, som har givet mig mulighed for at udvikle mig meget,” fortæller Mathias.

Mathias blev færdig med sin kandidatuddannelse i informationsteknologi på DTU i 2020. Mathias har siden starten arbejdet på fuldtid. Kort tid efter færdiggørelsen af sin kandidatuddannelse blev han også forfremmet fra softwareudvikler til løsningsarkitekt.

Der var flere grunde til, at Mathias valgte at blive hos Edora:
“Jeg har valgt at blive, fordi jeg hele tiden får nye muligheder for at få ansvar og udvikle mig. Hos Edora får jeg lov til at arbejde med moderne teknologier herunder de nyeste versioner af .Net core og Angular. Derudover er det rigtig fedt, at der altid bliver lyttet til de forslag alle udviklere kommer med, da det giver alle en mulighed for at præge den arkitektur og de teknologiske valg vi tager,” fortæller Mathias.

Mathias har det sjovt på arbejdet:
“Det er sjovt at være på arbejde både på grund af gode kollegaer, men også fordi vi ikke har en masse bureaukrati, som man ser i større virksomheder,” forklarer Mathias.

Anne-Katrine Thisted Binder, Softwareudvikler

Anne-Katrine startede som softwareudvikler i 2020. Vi havde prikket til hende på LinkedIn, og hun var heldigvis klar til nye udfordringer. Anne-Katrine færdiggjorde sin kandidatuddannelse i informationsteknologi på DTU i 2019. Hun har siden starten på sin uddannelse tilbage i 2013 arbejdet med både udvikling af software og APPs.

Der er flere grunde til, at Anne-Katrine valgte at skifte til Edora:
“Jeg skiftede job, fordi der hos Edora bliver arbejdet med interessante teknologier, er meget socialt at byde på, og det er en virksomhed uden alt det der bureaukrati,” fortæller Anne-Katrine.

Anne-Katrine er glad for det ansvar, som hun har hos Edora:
“Det bedste ved Edora er, at alle har en stemme og mulighed for at tage ansvar. Der bliver lyttet til forslag og idéer, og man får lynhurtigt chancen for at tage ansvar for opgaverne. Her i Edora er der ikke langt fra tanke til handling, og det giver mulighed for rivende udvikling,” forklarer Anne-Katrine.

For Anne-Katrine betyder det gode arbejdsmiljø og det kollegiale sammenhold rigtig meget:
“Vi har et fantastisk socialt sammenhold, som gør, at det er fedt at møde ind på job hver eneste dag. Der bliver gået højt op i, at folk trives, og der er stor fleksibilitet i hvor, hvornår og hvordan man ønsker at arbejde,” fortæller Anne-Katrine.