Skip to main content

Vi er mere end blot IT-entusiaster. Vi er en gruppe individer, der trives i fællesskabet, uanset om det er på en 5K-løbetur eller på Charlottenlund Slot, hvor vi arbejder sammen om komplekse IT-projekter. For os handler det ikke kun om kodning og tekniske løsninger, men om at skabe forbindelser med vores fantastiske kolleger og dele uforglemmelige øjeblikke sammen.

I starten af september samlede vi et stort hold Edora(ble) kolleger til den årlige DHL-stafet i den smukke Fælledpark. Selvom DHL-stafetten fik vores hjerter til at hamre og sveden til at strømme, var det en glimrende lejlighed til at bekræfte, at vores teamånd er i topform. Vi har det samme engagement og det samme drive, uanset om vi sprinter mod målstregen eller arbejder med komplekse IT-løsninger for både det offentlige og private Danmark.

Denne begivenhed mindede os om, hvor vigtigt det er at have en sund balance mellem arbejde og fritid. Vi er ikke kun kolleger, men også venner, der værdsætter det gode selskab og de uforglemmelige øjeblikke, vi deler. Det var en påmindelse om, at vores styrke som team ikke kun ligger i vores tekniske evner, men også i vores evne til at støtte og motivere hinanden, både på og uden for arbejdspladsen.

Så hvad siger du til at slutte dig til os næste år? Hvis du deler vores passion for IT og ønsker at være en del af et dedikeret team, der trives på udfordringer og fællesskab – så se vores ledige stillinger

Vi ser frem til at byde dig velkommen i vores Edora(ble) familie, hvor vi arbejder hårdt, løber hurtigt og deler mange uforglemmelige øjeblikke sammen.